Se hvornår fjernvarmen kommer til din vej

På kortet nedenfor, kan du se hvornår vi forventer at udrulle fjernvarmen i de enkelte områder. Se kortet over Køge i stor version ved at klikke her. 

Når du åbner det store kort, kan du indtaste din adresse i søgefeltet øverst i venstre hjørne og se om du kan få fjernvarme, hvornår vi forventer at komme til dit kvarter og hvor vi er i processen. 

Det er en forudsætning, at vi når en tilslutning på 50% for dit område. Når vi den ønskede tilslutningsprocent, betyder det at fjernvarmen kommer til din vej, og vi vil umiddelbart derefter begynde den mere detaljerede planlægning.

Bor du i Køge og er din adresse ikke i et af de farvede områder?
Så er du velkommen til at kontakte os på koegefjernvarme@veks.dk og høre, om du kan få fjernvarme. 

 

 

2022-2026: K02 - Kvarteret omkring Nylandsvej
Gult område
Nylandskvarteret (K02) har nu nået en tilslutning på over 50%, hvilket betyder at fjernvarmen kommer til området. Vi er gået i gang med at lave en mere detaljeret plan for, hvornår vi kan lægge fjernvarmen ind til de enkelte adresser i kvarteret omkring Nylandsvej. Så snart vi har den detaljerede plan klar for området, vil alle tilmeldte blive kontaktet af os igen med mere information. Den store opbakning til fjernvarmen har også betydet, at vi har fået mulighed for at forlænge tilbuddet i kvarteret, hvis man tilmelder sig, inden gravearbejdet igangsættes på den enkelte husstands vej.  Læs mere her.

2022-2026: K05, K06, K07 og K08 - Midtbyen
Lilla område
Vi forventer at sende kampagnemateriale ud til områderne: K05, K06, K07 og K08 til efteråret. Når du har modtaget materialet i din postkasse, vil du herefter få mulighed for at tilmelde dig fjernvarme.

2022-2026: ED11
grønt område
Vi forventer at sende kampagnemateriale ud til ED11 til efteråret. Når du har modtaget materialet i din postkasse, vil du herefter få mulighed for at tilmelde dig fjernvarme.

2023-2027: K03, K04, K09 og K10 - Codanvej, Åvej m.fl., Området omkring Asgård og Hastrup
Orange område
Projektforslaget skal udarbejdes og godkendes af Køge Kommune.

2024-2028: K01, K11, K12, K13 og K14 - Lille Skensved, Sydlig Køge og Herfølge
Blåt område
Projektforslaget skal udarbejdes og godkendes af Køge Kommune.

Den store adresseliste
Du kan også downloade vores PDF-dokument og se, om din adresse er på listen over de veje, som vi forventer at udrulle fjernvarmen til. 

Du kan her downloade PDF-liste over alle relevante adresser

Kan tidsplanen ændre sig?
Tidsplanen er lavet ud fra vores nuværende vurdering af situationen i samfundet. Tidsplanen er derfor vores nuværende realistiske bud. Vi vil løbende vurdere tidsplanen, som kan ændre sig hvis:

  • Den nuværende politiske situation i samfundet ændrer sig.
  • Hvis nogle af områderne ikke opnår tilstrækkelig tilslutning på 50% og derfor må aflyses.

 

 
Tilmeld dig fjernvarme

Husstande i kvarteret omkring Nylandsvej kan nu tilmelde sig fjernvarme

> Tilmeldingsformular

Fjernvarme er grøn fornuft

Fjernvarme bygger på ideen om at bruge overskudsvarme til opvarmning. På den måde udnytter vi vores ressourcer effektivt, og det giver grøn, nem og sikker varme i stuerne.

Læs mere om grøn fjernvarme

Fjernvarme til Køge

Samarbejdsprojektet ”Varmeplan Hovedstaden” fremhævede i 2009 Køge som et oplagt område til at indføre fjernvarme. Køge havde nemlig intet fjernvarmesystem, hvilket kun to andre større danske byer, Holbæk og Skælskør, lider under.

VEKS fik af Køge Kommune til opgave at anlægge fjernvarmesystemet i Køge:
* Anlægsperiode: Fra 2012 - derefter fortsat tilslutning 
* CO2-reduktion: 40.000 ton pr. år 
* Tilsluttede arealer: 1,8 mio. meksisterende byggeri & 0,6 mio. mnybyggeri 
* Lokalt ledningsanlæg: Cirka 90 km med dimensioner mellem DN 20 mm og 400 mm