Du tilmelder dig fjernvarmen ved at udfylde nedenstående formular

Tilmelding til fjernvarme i Køge for område K02

Se her om din husstand er omfattet af Nylandskvarteret (K02) fjernvarmeudbygning 2022-2027 og du kan tilmelde dig fjernvarmen nu *:

Hvis du ønsker at få et fjernvarmeanlæg på abonnement, har du mulighed for at tilvælge det i formularen.

Når du har udfyldt formularen for tilmelding til fjernvarme og trykket på “send”, får du automatisk tilsendt en aftale via mail, som du skal underskrive digitalt.

Har du tilvalgt fjernvarmeanlæg på abonnement, får du automatisk tilsendt yderligere en aftale, som du skal underskrive digitalt.

Når aftalen(erne) er underskrevet, vil du modtage mail (s) med din underskrevne aftale.

OBS. Et par måneder før vi påbegynder gravearbejdet på din vej, vil du blive orienteret via mail, om den videre proces, med hensyn til aftale om placering af fjernvarmeledningen på din grund og installation af fjernvarmeanlæg i dit hus.

Vi kender årstallene for udbygningen af fjernvarme i området Nylandskvarteret (K02), men vi er endnu ikke klar med en detaljeret tidsplan, hvornår fjernvarmen kommer til netop din vej. Når vi er klar med en detaljeret tidsplan, vil den blive lagt op på vores hjemmeside:

Køge Fjernvarme - Hvornår kommer fjernvarmen? (koegefjernvarme.dk)

Hvis din husstand ikke er omfattet af vores fjernvarmeudbygning jævnfør vores pdf-liste, og du får tilmeldt dig alligevel, er din aftale ikke gyldig, selvom du modtager en underskrevet aftale med mail.Formular

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Se vores  spørgsmål/svar sektion
Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe

 

Tilmelding til Køge Fjernvarme

Fjernvarmekunder i VEKS’ forsyningsområde, hvilket også omfatter Køge Fjernvarme, har allerede nu nået den nationale målsætning om at reducere CO2-udledningen med 70% i 2030

50 %

Skal sige Ja tak før der etableres fjernvarme i et område.

21.250 Kr.

Vi giver en rabat på 21.250 Kr. hvis du tilmelder dig inden for tidsfristen.

70 %

Reducering af CO2 udledningen er opnået.