Koege Fjernvarme
SIKKER FJERNVARME

Hvordan får jeg fjernvarme?

Plan for tilslutning til fjernvarme

Information

Nødberedskab i Køge Fjernvarme
Drift og overvågning af fjernvarmen opretholdes og sikres.
Kontakt medarbejderne, der arbejder hjemmefra

Q&A
Oftest stillede spørgsmål og svar om måler, forbrug, faktura etc.
Læs mere 

NetGIS

Køge Fjernvarme viser sit ledningsnet med NetGis
Læs mere 

Kontaktoplysninger

Køge Fjernvarme 

Driftskontor:
Nørre Centervej 64
DK-4600 Køge

koegefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00  Telefontid  9-15
(fr: 9-13) vedr. faktura, nybyg mv.  Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 02. Apr 2020
  Størrelsen på varmepumpen skal afgøre elvarmeafgiften

  LÆS I DAG: Radikale: Grøn genstart af økonomien for at nå klimamål. Grønne investeringer skal redde økonomien ud af coronakrisen. Vandbranchen frygter dårlig aftale. Droner skal afsløre huller på fjernvarmerør i Aarhus. Og droner var også i luften over Bornholm.

  02. Apr 2020
  Podcast: Grøn varme til alle

  Tredje afsnit af Podcasten Fjernvarmen er ude. Temaet er Dansk Fjernvarmes strategi om Grøn varme til alle i 2030. Den danske fjernvarme kan hjælpe med næsten halvdelen af målet om 70 procents reduktion af CO2-udslip frem mod 2030. Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen fortæller hvordan.

 • 02. Apr 2020
  Værktøjer

  Dansk Fjernvarme samler en række dokumenter, som medlemmer kan gøre brug af i forbindelse med corona-smitte – fx standardtekst om udskydelse af generalforsamling. Opdateret 1. april 2020.

  01. Apr 2020
  Gode råd om henstand for betaling af varme

  Flere fjernvarmeselskaber oplever, at erhvervskunderne henvender sig om betalingshenstand – Dansk Fjernvarme har spurgt Energistyrelsen, hvordan fjernvarmeselskaberne skal forholde sig i sådan en situation

 • 01. Apr 2020
  Det unge klimapartnerskab skabes i asken af de gamle

  Fremtidens beslutningstagere er træt af sidde ved børnebordet, når beslutningerne skal træffes, så på Dansk Fjernvarmes initiativ er de nu gået sammen for at danne det unge klimapartnerskab. 

  01. Apr 2020
  Hjemmesiden har masser af råd og vejledning

  Dansk Fjernvarme sørger for, at hjemmesiden er opdateret med aktuelle råd og vejledning til medlemmerne om, hvordan de skal forholde sig under corona-situationen. 

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Køge Fjernvarme Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.