Digitalt kort over oMrådet

Nyhed: Se hvornår fjernvarmen kommer til din vej 

Følg med i fjernvarmeudbygningen i Køge. Her kan du se, hvornår vi forventer at komme til dit kvarter, og hvor vi er i processen. Kan du ikke finde din adresse på kortet, er du altid velkommen til at kontakte os, og få mere viden om, hvorvidt du kan få fjernvarme. 

Information 

Tarifblade 2022

Download aftalen, abonnementsordning

Download tarifblad,
almindelig prisaftale

Download tarifblad,
naturgasaftale

 


Gode råd om fjernvarme
Vi har samlet en masse viden om, hvordan du får mest ud af din fjernvarme. Læs mere 

NetGIS

Se hele vores ledningsnet med NetGis. Læs mere 

Tilmeld dig fjernvarme

Har du modtaget kampagnemateriale fra os, så kan du nu tilmelde dig fjernvarme

Tilmeld dig her

 

Nyt kontor, Køge Fjernvarme 
Brogade 6 i Køge midtby.

Åbningstid: mandag kl. 10 – 18
Brogade 6, 1. sal 4600 Køge

OBS! Kontoret har lukket d. 26/12-22 og 2/1-23


Kontaktoplysninger

koegefjernvarme@veks.dk

T 43 64 44 00 
Telefontid  9-15 (fr: 9-13)  
Desuden  akut vagtnummer uden for normal arbejdstid

19. September 2022

Nyhed: Har du en fjernvarmeaftale indgået før 2019?

Priserne stiger for én gruppe fjernvarmekunder på særskilt gasprisaftale. Prisstigningen omfatter derimod ikke nyere kunder med aftaler indgået i de seneste år.

Fjernvarmeselskabet har hjælp på vej til de berørte kunder, som tilbydes at skifte til en ny aftale - helt uafhængig af prisen på naturgas.

8. december  2022

Nyhed: Har du spørgsmål til varmebrevet?

I denne uger har borgerne i Køge modtaget et varmebrev fra kommunen. 

29. november 2022

Nyhed: I november modtog ca. 2000 borgere i Køge kampagnemateriale

Anden etape i Køge Fjernvarmes kampagne retter sig mod cirka 1.800 husstande i Køge midtby. Borgerne har i de seneste uger modtaget kampagnemateriale og kan nu tilmelde sig fjernvarme, som forventes udrullet de førstkommende år.

Nyheder fra Dansk Fjernvarme
 • 09. Dec 2022
  Medlemmer er udfordret på ventetid

  Der kan gå lang tid fra varmekunder siger ja til et konverteringsprojekt, indtil de får fjernvarme. Dansk Fjernvarme inspirerer medlemmer til, hvordan de kan fastholde tilslutningsprocenten.

  09. Dec 2022
  Sdr. Felding: Energikrisen spænder ben for elektrificering

  Energikrisen har skabt helt nye vilkår i varmeproduktionen for Sdr. Felding Varmeværk, som netop har gennemført en elektrificering af fjernvarmen med en elkedel, varmepumpe og akkumuleringstank. Heldigvis har man været omstillingsparate og har fundet nye måder at udnytte el i produktionen på.

 • 09. Dec 2022
  Der skal sættes ild i meget mere skrald, mener branche

  LÆS I DAG: Flere muskler, lavere pris: To værker i Vendsyssel snakker åbent om fusion. Flere tusinde lokale fjernvarmekunder får nu klar besked: Sådan bliver prisen næste år. Varmeværk skruer ned for prisen. Kommunens undersøgelse er slut: Der kommer ikke flere byer med fjernvarme. Godt nyt til fjernvarmekunder: Priserne falder. Kommunens ansatte fryser, mens fjernvarmen er billig: - Jeg forstår det ikke helt. Det er ikke godt for helbredet.

  08. Dec 2022
  Fjernvarmen nr. 6, december 2022

  Efter valget – hvad nu? Danskerne har stemt og sammensat det Folketing, der de næste fire år skal føre dansk energipolitik videre. Magasinet Fjernvarmen sætter kursen i temasektionen og får selskab af blandt andre KL og Dansk Affaldsforening, som også kommer med input. Mød også vinderen Fjernvarmeprisen 2022, Anders Dyrelund, og hør om Vestforbrændings ambitiøse konverteringsplaner.

 • 08. Dec 2022
  Årets sidste magasin er på vej

  En ny 4-årig valgperiode er begyndt – men hvad bør Folketinget fokusere på inden for energiområdet? Det spørgsmål er i fokus i årets sidste udgave af magasinet Fjernvarmen der udkommer søndag.

Test
Betalingsservice

Betalingsservice

Når du tilmelder opkrævningen til BetalingsService, bliver dine fremtidige opkrævninger altid betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper desuden for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank.


eForsyning

eForsyning

Følg varmeforbruget på eForsyning. I eForsyning får I overblik over forbrug, dokumenter og jeres oplysninger samt kontaktinfo til Køge Fjernvarme Tjek den seneste faktura for jeres forbrugernummer og adgangskode.