Husstande, der har modtaget et brev fra os, kan nu tilmelde sig fjernvarme.                    Du tilmelder dig fjernvarmen ved at udfylde formularen.

Tilmelding til fjernvarme i Køge

Her kan du tilmelde din ejendom fjernvarmen i Køge
Tilmeldingen til fjernvarme gælder i øjeblikket for de veje, der har modtaget et brev fra os i forbindelse med fjernvarmeudbygningen i Køge 2022-2028. 

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen. Når du har udfyldt formularen og trykket på “send”, får du tilsendt en aftale via mail, som du skal underskrive digitalt.


Er du lejer af en ejendom, og ønsker du fjernvarme, bedes du kontakte ejeren, så vedkommende kan tilmelde ejendommen. 


Hvis du ønsker fjernvarmeanlæg på abonnement
Ønsker du at få dit fjernvarmeanlæg på abonnement, kan du tilvælge dette i formularen, når du tilmelder dig. Vælger du fjernvarmeanlæg på abonnement, får du automatisk tilsendt en ekstra aftale, som du skal underskrive digitalt.

Når aftalen(erne) er underskrevet, vil du modtage mail (s) med din underskrevne aftale.

Når du er tilmeldt: Den videre proces
Så snart vi har ramt tilmeldingsprocenten, vil du få besked om, at fjernvarmen kommer til dit område. Når vi kender tidsplanen for, hvornår fjernvarmen kommer til din vej, vil du blive kontaktet med mere information.

Et par måneder før vi begynder gravearbejdet på din vej, vil du blive kontaktet af os via mail, med information om den videre proces fra aftale om placering af fjernvarmeledningen på din grund, og til installation af fjernvarmeanlægget i dit hus.

 

* Hvis du ikke blevet kontaktet af os via brev, og er du i tvivl, om du kan få fjernvarme, har du mulighed for at se udbygningsområderne her.

 
 

Formular

Tilmeld dig her, hvis du skal tilmelde din ejendom til fjernvarme

Har du spørgsmål?

Se vores  spørgsmål og svar sektion
Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe

 

Tilmelding til Køge Fjernvarme

Fjernvarmekunder i VEKS’ forsyningsområde, hvilket også omfatter Køge Fjernvarme, har allerede nu nået den nationale målsætning om at reducere CO2-udledningen med 70% i 2030

50 %

Skal sige Ja tak før der etableres fjernvarme i et område.

21.250 Kr.

Vi giver en rabat på 21.250 Kr. hvis du tilmelder dig inden for tidsfristen.

70 %

Reducering af CO2 udledningen er opnået.