Værd at vide som erhvervsdrivende

De seneste år er flere og flere erhvervsdrivende blevet opmærksomme på, hvilken varmekilde deres erhvervsejendom har. I den forbindelse skifter flere over til fjernvarme.

Sådan får i fjernvarme, fra vi kontakter jer, til der er grøn varme i jeres rør:

I første omgang kontakter vi jer med et kampagnetilbud. Herefter kan i tilmelde jeres erhvervsejendom her.

At udrulle et nyt fjernvarmenet er et stort projekt, og det kræver dermed at tilslutningen til fjernvarme er stor nok. Først når tilslutningen har nået 50%, kan vi arbejde videre med den mere detaljerede planlægning. Det er derfor vigtigt, at i tilmelde jer, hvis i ønsker fjernvarme.

Når vi går i gang med den mere detaljerede planlægning kontakter vi jer, så vi kan vurdere, om vi eventuelt skal ud og lave en teknisk gennemgang hos jer. I samarbejde med jer afdækker vi, hvad jeres præcise varmebehov er, så vi kan levere den bedst mulige løsning til jeres erhvervsejendom. 

Efter afdækningen af jeres varmebehov kommer vi med en dato for, hvornår vi kan installere fjernvarme hos jer. Herefter skal i selv afmelde jeres gas, hvis i har gasfyr. Det kan i gøre hos Evida.

Herefter går gravearbejdet i gang på jeres vej og grund. Bagefter genetablerer vi naturligvis, så i kun selv skal plante blomster, hvis det ønskes. Når stikledningen er lagt kan vi installere jeres fjernvarmeanlæg. Inden vi går tjekker vi naturligvis, at det hele er, som det skal være. 

I skal selv ændre varmekilde i BBR registreret. 

Herfra har i nem, grøn og stabil varme.

 

 

Erhverv: Tilmeld din virksomhed her.

Vil du tilmelde din virksomhed?

Tilmeld dig her

Store kunder - over 500 m2

Repræsenterer du en større ejendom, fx erhverv, boligforening, offentlige bygning eller institution, hjælper vi også dig med at få grøn og driftssikker fjernvarme.
Kontakt os for at høre mere om vores løsninger til store kunder - også vedr. service og vedligehold.

Få individuel vejledning hos os. Kontakt os på 43 64 44 00 eller Koegefjernvarme@veks.dk