Se hvornår fjernvarmen kommer til din vej

På kortet nedenfor, kan du se hvornår vi forventer at udrulle fjernvarmen i de enkelte områder. Se kortet over Køge i stor version ved at klikke her. 

Når du åbner det store kort, kan du indtaste din adresse i søgefeltet øverst i venstre hjørne og se om du kan få fjernvarme, hvornår vi forventer at komme til dit kvarter og hvor vi er i processen. 

Det er en forudsætning, at vi når en tilslutning på 50% for dit område. Når vi den ønskede tilslutningsprocent, betyder det at fjernvarmen kommer til din vej, og vi vil umiddelbart derefter begynde den mere detaljerede planlægning.

Bor du i Køge og er din adresse ikke i et af de farvede områder?
Så er du velkommen til at kontakte os på koegefjernvarme@veks.dk og høre, om du kan få fjernvarme. 


2022-2026: K02 - Kvarteret omkring Nylandsvej

Gult område
Nylandskvarteret (K02) har nu nået en tilslutning på over 50%, hvilket betyder at fjernvarmen kommer til området. D. 16/1 2023 starter vi gravearbejdet til hovedledningen i Nylandsvej. Hovedledningen skal forsyne hele området, og forventes at være færdig i foråret 2024. I uge 32 2023 påbegynder vi stikledningerne til de første kunder i området. Du kan læse mere her.

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Hvis du tilmelder dig, inden gravearbejdet igangsættes på den enkelte husstands vej, kan du stadig få tilslutningen til kampagnepris.  Læs mere her. 

OBS! Bor du på Munkeageren udløber kampagnetilbuddet for dig d. 7. august 2023

2022-2026: K05, K06, K07 og K08 - Midtbyen
Lilla område
Midtbyen har på meget kort tid ramt en tilslutning på 50%. Vi forventer, at kunne påbegynde arbejdet i området i januar 2024. Når udbuddet for arbejdet er færdig, har vi en mere detaljeret plan for, hvornår vi vil kunne tilslutte den første husstand.

Kampagnen fortsætter i området. Du kan derfor tilmelde dig til kampagnepris, indtil vi påbegynder gravearbejdet på din husstandsvej.

2023-2026: ED11
grønt område
Kampagnemateriale er sendt ud til ED11 i  foråret 2023. Når I har modtaget materialet i din postkasse, vil I herefter få mulighed for at tilmelde dig fjernvarme.

2023-2027: K03, K04, K09 og K10 - Codanvej, Åvej m.fl., Området omkring Asgård og Hastrup
Orange område
Projektforslaget skal udarbejdes og godkendes af Køge Kommune.

2024-2028: K01, K11, K12, K13 og K14 - Lille Skensved, Sydlig Køge og Herfølge
Blåt område
Projektforslaget skal udarbejdes og godkendes af Køge Kommune.

Den store adresseliste
Du kan også downloade vores PDF-dokument og se, om din adresse er på listen over de veje, som vi forventer at udrulle fjernvarmen til. 

Du kan her downloade PDF-liste over alle relevante adresser

Kan tidsplanen ændre sig?
Tidsplanen er lavet ud fra vores nuværende vurdering af situationen i samfundet. Tidsplanen er derfor vores nuværende realistiske bud. Vi vil løbende vurdere tidsplanen, som kan ændre sig hvis:

  • Den nuværende politiske situation i samfundet ændrer sig.
  • Hvis nogle af områderne ikke opnår tilstrækkelig tilslutning på 50% og derfor må aflyses.
Privat: Tilmeld dig fjernvarme

Alle husstande der har modtaget kampagnemateriale fra os, kan nu tilmelde sig.  

> Tilmeldingsformular

Erhverv: Tilmeld din virksomhed her.

Vil du tilmelde din virksomhed?

Tilmeld dig her

Fjernvarme er grøn fornuft

Fjernvarme bygger på ideen om at bruge overskudsvarme til opvarmning. På den måde udnytter vi vores ressourcer effektivt, og det giver grøn, nem og sikker varme i stuerne.

Læs mere om grøn fjernvarme