OBS! Fjernvarmearbejde på Egedesvej

Pris på tilslutning og kampagnetilbud

Spar minimum 40.000 kroner på tilslutning

Når du vælger at forsyne din ejendom med fjernvarme, skal du investere i:

  • Tilslutningen til fjernvarme
  • Et fjernvarmeanlæg

    Nedenfor er der en gennemgang af de primære investeringer:

1. Tilslutningsbidrag

Du betaler for at blive tilsluttet fjernvarmenettet. I tilslutningsbidraget indgår en stikledning på indtil 20 meter fra vejen og indtil soklen på dit hus. Køge Fjernvarme står for at anlægge stikledningen og reetablere efter endt arbejde. Prisen for tilslutningsbidraget for et almindeligt parcelhus under 300 m2 vil typisk være 50.000 kr.

Tilmelder du dig, som del af et kampagneområde, Får du tilslutningen med rabat. Det betyder, at du typisk vil spare 40.000 kr. på din tilslutning. Du kan læse mere om områder og priser her.


*) I udbygningsområder gives der kampagnerabat på tilslutningsbidraget, såfremt du har indgået tilslutningsaftale inden fjernvarmearbejdet går i gang. Tidsfristen oplyses for hvert udbygningsområde i god tid, så alle kunder har mulighed for at udnytte kampagnerabatten. Ønsker man fjernvarme efter, at vi har langt hovedledningen forbi huset, betaler man fuld pris. 

2. Fjernvarmeanlæg

Fjernvarmeanlægget (fjernvarmeunit) er den enhed, som du har installeret inde i huset i stedet for din gas- eller oliekedel. Dit fjernvarmeanlæg vil ofte fylde mindre end din nuværende installation, og den producerer både varme til dine radiatorer og gulvvarme samt til det varme brugsvand i køkken og bad. 

Vi giver dig to muligheder (Model A eller B), når du gerne vil have fjernvarme. Se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Fjernvarmeanlæg på abonnement - Model A

Køge Fjernvarme tilbyder en ordning, hvor du får installeret et fjernvarmeanlæg på abonnement. Køge Fjernvarme nedtager og bortskaffer din gamle installation, installerer og idriftsætter et nyt fjernvarmeanlæg (fjernvarmeunit), som Køge Fjernvarme ejer og servicerer i fremtiden. En almindelig parcelhuskunde skal for dette abonnement inklusiv service betale cirka 237 kr. om måneden.

Ved vores abonnements løsning, dækker vi nogle faste udgifter der er forbundet med installationen. Der kan dog komme merudgifter til egenbetaling til etablering af lovpligtig stikkontakt, ekstra rørlængder, aftræk fra gaskedel med videre, som vores samarbejdende VVS-installatør vil opkræve. Læs mere i: ”Almindelige vilkår for abonnementsaftaler på fjernvarmeanlæg” - se vilkår for fjernvarmeanlæg på abonnement og prisliste.

Du ejer selv fjernvarmeanlægget - Model B (ejer)

Du ejer selv dit fjernvarmeanlæg, og derfor står du også selv for alle udgifter i forbindelse med anskaffelse, opsætning, service og reparation af din fjernvarmeinstallation.

Du kontakter selv din VVS-forhandler, indhenter tilbud på installationen, og køber selv installationen. Du står dermed også efterfølgende selv for at vedligeholde din installation.

3. Gasopsigelse

Har du i dag gas og skifter til fjernvarme skal da have afbrudt din gasinstallation, og dermed betale for gasafkobling - medmindre du vælger at beholde gassen til f.eks. dit gaskomfur. 

Private kan benytte gasafkoblingsordningen, og dermed i lang de fleste tilfælde få betalt gasafkoblingen via denne pulje. Du skal selv afmelde gassen, efter du har fået fjernvarme. Vi hjælper dig med en vejledning her på siden, snarest. 
Læs nærmere om afkobling hos Energistyrelsen 

Køge Fjernvarmes låneordning

Som kommende fjernvarmekunde kan du låne til tilslutning eller fuld fjernvarmeinstallation hos Køge Fjernvarme:

  • 4.0% i rente* (i hele lånets løbetid)
  • Løbetid på 5, 10 eller 15 år efter ønske.
  • Uden kreditvurdering, tinglysning og sikkerhed.

*Rente i 2024

> Læs mere om låneordningen her

Udbygning

Vil du vide mere om udbygningen, kan du skrive eller ringe: 

koegefjernvarme@veks.dk

 T 43 64 44 00