Midtbyen får fjernvarme!

På rekord tid har Køge midtby ramt en tilslutningsprocent på over 50%. Det betyder, at området får fjernvarme. 

Den aktuelle tilslutning i Køge midtby d. 10 januar 2023

Tilslutning med rekordfart 

Fjernvarme er i øjeblikket det store samtaleemne mange steder – også i Køge! Dette har været med til, at Køge Midtby har nået over 50% tilslutning på under 2 måneder. Køge Fjernvarme sendte i november 2022 kampagnemateriale ud til midtbyen og åbnede for tilmeldinger. 

Gennem hele processen har der været et stærkt samarbejde med Køge kommune og Køge Nord FC., som har hjulpet med at få spredt det varme budskab.
Køge Fjernvarmes kontor er fortsat åbent hver mandag fra kl. 10-18: Brogade 6, 1. sal, hvor man kan få klar information og svar på spørgsmål om fjernvarme.


Nu går den detaljerede planlægning i gang

Hos Køge Fjernvarme er vi allerede begyndt at planlægge udbygningsprojektet i midtbyen. I løbet af foråret melder vi mere konkret ud om, hvornår vi kan tilslutte den enkelte ejendom. 

Kampagnetilbuddet fortsætter i midtbyen

Kampagnetilbuddet, hvor man sparer 21.250 kr. på tilslutningen ved at tilmelde sig fjernvarmen, kører videre. Tilbuddet er gældende, hvis man tilmelder sig, inden gravearbejdet igangsættes på den enkelte husstands vej. 

”Jo flere der kommer på fjernvarmenettet, jo bedre bliver varmeøkonomien.” - siger Thomas Hopp, Distributionschef Køge Fjernvarme.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: koegefjernvarme@veks.dk

 
Privat: Tilmeld dig fjernvarme

Alle husstande der har modtaget kampagnemateriale fra os, kan nu tilmelde sig.  

> Tilmeldingsformular